En aquest apèndix hem aplegat informacions que es podien extreure en bloc i que podien alleugerir el volum en paper del manual destil, per tal de poder-hi afegir informació nova o ampliada sense fer créixer més l’obra. Aquests blocs d’informació han estat: del capítol viii, els llibres de la Bíblia; del capítol ix, les llistes de termes i símbols físics, químics i matemàtics, i les llistes d’expressions que s’abreugen més usuals i les abreviacions corresponents; del capítol xvi, les comarques i les capitals de comarca i la llista de municipis dels Països Catalans, i del capítol xxiii, la llista d’obres de consulta actualitzada i ampliada.

L’apèndix contenia també —en aquest cas, repetits— el pròleg a la quarta edició, les instruccions per al maneig de l’obra, l’índex analític i l’índex general, per a facilitar les cerques exhaustives de la informació que poguéssim voler trobar.

 

Caràtula CD

Caràtula del CD-ROM

Apèndix del CD-ROM

Apèndix del CD-ROM