Benvolgudes i benvolguts lectors, teniu a les mans la tercera edició del manual destil, amb les idees polides i rejovenides, després de dotze anys de la primera edició. Sense el vostre suport no hauria estat pas possible. Moltes gràcies.

En aquesta tercera edició no podíem corregir tan sols els errors que, malgrat els esforços dels quatre autors, es van esmunyir en l’edició anterior (sembla mentida quants!), i que diversos lectors i lectores han tingut l’amabilitat de fer-nos avinents; aquesta vegada calia fer una posada al dia del contingut de l’obra (tancat, grosso modo, a la tardor del 2006), perquè en el temps transcorregut des de la primera edició han aparegut, tant en el terreny de les convencions tipogràfiques com en el de les qüestions de llengua que tractem, diverses obres importants que han permès actualitzar o millorar en algun aspecte els nostres punts de vista.

 

Pròlegs anteriors i introducció